Vransko 134, 3305 Vransko, Slovenija
03 703 12 10 zkts.vransko@siol.net

TURIZEM

Neokrnjena narava, ugodna prometna lega ter bogata naravna in kulturna dediščina ponujajo številne  možnosti za razvoj turizma.

Območje naše občine je vpeto med hribovje Dobroveljske planote, Menine planine in Čemšeniške planine. Prepredeno je s številnimi planinskimi, sprehajalnimi in kolesarskimi potmi, kjer popotniku ne bo težko najti pravega kotička, da si s svežimi močmi napolni dušo in telo.

Dolina zelenega zlata nas povezuje skupaj z ostalimi občinami Spodnje Savinjske doline v projekt Ekomuzeja hmeljarstva in pivovarstva Slovenije. Več na: ekomuzej.zalec.si.

 

 

Zavod za kulturo, turizem in šport Vransko

objavlja

JAVNI POZIV ZA SODELOVANJE NA ADVENTNI TRŽNICI 2017

 PREDMET IN NAMEN POZIVA

Zavod za kulturo, turizem in šport Vransko objavlja Javni poziv za sodelovanje na ADVENTNI TRŽNICI.

MERILA ZA PRIJAVO

Na javni razpis se lahko prijavijo samostojni podjetniki, posamezniki in vse pravne osebe, ki so registrirane in imajo veljavna dovoljenja za opravljanje dejavnosti, ki so predmet tega javnega poziva.

Merilo za uvrstitev prispelih prijav na adventno tržnico je:

  1. vsebinska ustreznost izdelkov za prodajo (domači izdelki, izdelki drobne obrti, darilni program, novoletni program, knjige).

Adventna tržnica je namenjena razstavi in prodaji domačih izdelkov oziroma blaga ter izdelkom drobne obrti, ki po svoji obliki in namenu ustrezajo vsebini tržnice (unikatni izdelki domače in umetne obrti, živilski izdelki, sladki progam, suho sadje, naravna kozmetika, izdelki iz zelišč, knjige, pijača v darilni embalaži – likerji, medica, zeliščna žganja).

DATUM IN LOKACIJA

Naziv Lokacija Datum, ura
ADVENTNA TRŽNICA Športna dvorana Vransko sobota, 25. 11. 2017, od 9.00 do 19.00

nedelja, 26. 11. 2017, od 9.00 do 13.00

 UPORABA PROSTORA

Za ponudnike na Adventni tržnici je simbolična pristojbina 5,00 €.

KAJ MORA VLOGA VSEBOVATI

Popolno vlogo sestavljajo naslednje priloge, ki morajo biti oddane v celoti. To pa so:

  1. izpolnjena prijavnica,
  2. dokazila o registraciji ponudnika.

 PRIJAVA

Prijave sprejema Zavod za kulturo, turizem in šport Vransko, ki jih pošljete na naslov Zavod za kulturo, turizem in šport Vransko, Vransko 134, 3305 Vransko ali osebno dostavite v pisarno zavoda v Športni dvorani Vransko ali na TIC Vransko (Schwentnerjeva hiša) do ponedeljka, 20. 11. 2017.

PRIJAVNICA, Adventna tržnica 2017

Kontakt:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Znamenitosti Vranskega si lahko ogledate tudi na povezavi images geago.